Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s čínským zelím a vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 726 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 56,68 g |
– nasycené | 11,79 g |
– nenasycené | 35,90 g |
–– mononenasycené | 17,30 g |
–– polynenasycené | 18,60 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 6,34 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 9,00 g |
– cukry | 4,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1/2 1/2 menšího čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
25 dkg 25 dkg šunky od kosti | Šunka vepřová uzená | 250 g |
3 3 uvařená vejce (nemusí být) | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |