Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s čínským zelím a vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 726 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 56,68 g |
| – nasycené | 11,79 g |
| – nenasycené | 35,90 g |
| –– mononenasycené | 17,30 g |
| –– polynenasycené | 18,60 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 6,34 g |
| Cholesterol | 1,02 g |
| Sodík | 2,71 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 4,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1/2 1/2 menšího čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| 25 dkg 25 dkg šunky od kosti | Šunka vepřová uzená | 250 g |
| 3 3 uvařená vejce (nemusí být) | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |