Nutriční hodnoty (Barevná bůčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 375 kJ / 1 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,74 g |
| Tuky | 92,18 g |
| – nasycené | 32,91 g |
| – nenasycené | 40,01 g |
| –– mononenasycené | 32,54 g |
| –– polynenasycené | 7,46 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 2,19 g |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 7,28 g |
| Sacharidy | 42,30 g |
| – cukry | 26,80 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg bůčkového plátu | ||
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 300 g 300 g listového baby špenátu | Baby špenát | 300 g |
| 200 g 200 g plátkového sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 2 pikantní klobásy | Klobása | |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 hrst 1 hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá |