Nutriční hodnoty (Pečené, marinované vykostěné koleno a máslové kapustičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 654 kJ / 3 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,97 g |
Tuky | 243,39 g |
– nasycené | 76,97 g |
– nenasycené | 165,80 g |
–– mononenasycené | 122,07 g |
–– polynenasycené | 43,73 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 23,88 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 48,75 g |
– cukry | 16,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vykostěného kolena | Vepřové koleno bez kosti | 800 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
300 g 300 g kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
máslo na dva prsty | Máslo kravské |