Nutriční hodnoty (Pečené, marinované vykostěné koleno a máslové kapustičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 654 kJ / 3 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 137,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,97 g |
| Tuky | 243,39 g |
| – nasycené | 76,97 g |
| – nenasycené | 165,80 g |
| –– mononenasycené | 122,07 g |
| –– polynenasycené | 43,73 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 23,88 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 48,75 g |
| – cukry | 16,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vykostěného kolena | Vepřové koleno bez kosti | 800 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 300 g 300 g kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| máslo na dva prsty | Máslo kravské |