Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené, marinované vykostěné koleno a máslové kapustičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 654 kJ /
3 024 kcal
Bílkoviny151,72 g
– z toho živočišné bílkoviny137,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,97 g
Tuky243,39 g
– nasycené76,97 g
– nenasycené165,80 g
–– mononenasycené122,07 g
–– polynenasycené43,73 g
––– omega 30,13 g
Vláknina23,88 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,00 g
Sacharidy48,75 g
– cukry16,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vykostěného kolena Vepřové koleno bez kosti 800 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
olivový olej Olej olivový
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžička 1 lžička červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
300 g 300 g kapustiček Kapusta růžičková čerstvá 300 g
máslo na dva prsty Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.