Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka se zeleninou a vaječno-žampiónovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie41 kJ /
10 kcal
Bílkoviny0,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,25 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,25 g
– cukry0,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
slepice (kuřecí díly, kuřecí droby apod.) Slepice
sůl Sůl mořská
10 10 celých pepřů Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
kořenová zelenina (mrkev, kousek celeru, petržel a dál podle možností ledničky – pórek, řapíkatý celer, kousek brokolice atd.) Mrkev čerstvá
4-5 4-5 žampionů Žampion čerstvý
polévkové nudle Nudle pšeničné
1-2 KL 1-2 KL sušeného česneku Česnek sušený 7.5 g
1 1 slepičí bujón Bujón kuřecí BIO

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.