Nutriční hodnoty (Slepičí polévka se zeleninou a vaječno-žampiónovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 41 kJ / 10 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,25 g |
| – cukry | 0,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| slepice (kuřecí díly, kuřecí droby apod.) | Slepice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 10 celých pepřů | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| kořenová zelenina (mrkev, kousek celeru, petržel a dál podle možností ledničky – pórek, řapíkatý celer, kousek brokolice atd.) | Mrkev čerstvá | |
| 4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| polévkové nudle | Nudle pšeničné | |
| 1-2 KL 1-2 KL sušeného česneku | Česnek sušený | 7.5 g |
| 1 1 slepičí bujón | Bujón kuřecí BIO | |