Nutriční hodnoty (Slepičí polévka se zeleninou a vaječno-žampiónovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,25 g |
– cukry | 0,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
slepice (kuřecí díly, kuřecí droby apod.) | Slepice | |
sůl | Sůl mořská | |
10 10 celých pepřů | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
kořenová zelenina (mrkev, kousek celeru, petržel a dál podle možností ledničky – pórek, řapíkatý celer, kousek brokolice atd.) | Mrkev čerstvá | |
4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
polévkové nudle | Nudle pšeničné | |
1-2 KL 1-2 KL sušeného česneku | Česnek sušený | 7.5 g |
1 1 slepičí bujón | Bujón kuřecí BIO | |