Nutriční hodnoty (Jáhlovo-okurková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 973 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,18 g |
Tuky | 9,31 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 5,13 g |
–– mononenasycené | 1,95 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 124,66 g |
– cukry | 10,32 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g jáhel | Jáhly | 150 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
150 ml 150 ml jogurtu nebo kysané smetany (dle potřeby) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 37.5 ml |
sůl | Sůl mořská |