Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-okurková pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 973 kJ /
710 kcal
Bílkoviny25,58 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,18 g
Tuky9,31 g
– nasycené3,81 g
– nenasycené5,13 g
–– mononenasycené1,95 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,05 g
Vláknina15,92 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy124,66 g
– cukry10,32 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g jáhel Jáhly 150 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
150 ml 150 ml jogurtu nebo kysané smetany (dle potřeby) Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 37.5 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.