Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravý mrkvovo-jablečný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 868 kJ /
3 554 kcal
Bílkoviny92,33 g
– z toho živočišné bílkoviny30,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,04 g
Tuky146,47 g
– nasycené16,11 g
– nenasycené112,81 g
–– mononenasycené65,06 g
–– polynenasycené47,75 g
––– omega 310,72 g
Vláknina61,27 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 1,04 g
Sůl3,06 g
Sacharidy435,88 g
– cukry166,07 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 velké mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
1 hrnek 1 hrnek špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 250 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku žitné mouky Mouka žitná hladká 83.3333358168602 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku oleje Olej řepkový 83.3333358168602 ml
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
3 lžíce 3 lžíce mletých vlašských oříšků Vlašské ořechy 45 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2,5 lžičky 2,5 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 12.5 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.