Nutriční hodnoty (Mleté maso s rajčatovou omáčkou a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 75,36 g |
| – nasycené | 25,14 g |
| – nenasycené | 45,16 g |
| –– mononenasycené | 35,04 g |
| –– polynenasycené | 10,12 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 4,65 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 882 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 8,55 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky koření na čínu | Koření pěti vůní | 2.5 g |
| 1 špetka 1 špetka kari | Kari | |
| 1 špetka 1 špetka Vegety bez glutamátu | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| rajčatový protlak (pasírovaná rajčata, kečup) | Protlak rajčatový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda | |
| sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné |