Nutriční hodnoty (Zapečené těstoviny s uzenou krkovicí a cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 12 285 kJ / 2 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,04 g |
Tuky | 72,27 g |
– nasycené | 20,36 g |
– nenasycené | 32,40 g |
–– mononenasycené | 24,17 g |
–– polynenasycené | 8,24 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 23,73 g |
Cholesterol | 734 mg |
Sodík | 4,76 g |
Sůl | 11,24 g |
Sacharidy | 389,73 g |
– cukry | 16,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kostky 2 kostky masoxu (záleží na množství vody) | Bujón hovězí | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
500 g 500 g vícevaječných těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (nakrájené na plátky) | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
450 g 450 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 450 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sýr gouda na posypání (nebo parmezán) | Gouda 45% t. v s. | |
lístky lístky bazalky na ozdobu | Bazalka čerstvá |