Nutriční hodnoty (Bramborová chlebíčková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 970 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 82,25 g |
| – nasycené | 33,41 g |
| – nenasycené | 37,30 g |
| –– mononenasycené | 22,65 g |
| –– polynenasycené | 14,65 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 2,69 g |
| Sůl | 6,43 g |
| Sacharidy | 35,35 g |
| – cukry | 9,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g jemného kabanosu | Párek vepřový | 200 g |
| 5 5 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 50-100 g 50-100 g červené sterilované papriky (dle chuti) | Paprika červená sterilovaná | 75 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 12.5 g |
| 200 ml 200 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 200 g |
| 100 ml 100 ml majonézy (nebo bílého jogurtu) | Majonéza | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |