Nutriční hodnoty (Třešňový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 15 774 kJ / 3 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,16 g |
| Tuky | 179,68 g |
| – nasycené | 109,45 g |
| – nenasycené | 64,04 g |
| –– mononenasycené | 55,80 g |
| –– polynenasycené | 8,24 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 769 mg |
| Sodík | 129 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 479,30 g |
| – cukry | 236,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 g 200 g másla (nebo jiného tuku) | Máslo kravské | 200 g |
| 200 g 200 g třešní | Třešně čerstvé | 200 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vanilkový pudink (v prášku) | Puding v prášku | 40 g |
| 300 g 300 g třešní (podle potřeby) | Třešně čerstvé | 300 g |