Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňový koláč s pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 774 kJ /
3 770 kcal
Bílkoviny49,24 g
– z toho živočišné bílkoviny10,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,16 g
Tuky179,68 g
– nasycené109,45 g
– nenasycené64,04 g
–– mononenasycené55,80 g
–– polynenasycené8,24 g
––– omega 31,18 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 769 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy479,30 g
– cukry236,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 200 g
200 g 200 g třešní Třešně čerstvé 200 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
1 1 vanilkový pudink (v prášku) Puding v prášku 40 g
300 g 300 g třešní (podle potřeby) Třešně čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.