Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s rajčaty, paprikou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 601 kJ / 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
| Tuky | 24,90 g |
| – nasycené | 3,94 g |
| – nenasycené | 20,31 g |
| –– mononenasycené | 17,03 g |
| –– polynenasycené | 3,28 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 4,22 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,49 g |
| Sacharidy | 14,06 g |
| – cukry | 10,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 1 větší bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 15 15 maličkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 malá nebo půl cibule | ||
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření Steak nebo hrubě mletý pepř a sůl | Koření Argentina | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sugo (rajský protlak) | Sugo | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| chilli paprička dle chuti | Chilli paprička čerstvá |