Nutriční hodnoty (Jablečno-jogurtová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 423 kJ / 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 34,37 g |
| – nasycené | 22,01 g |
| – nenasycené | 10,53 g |
| –– mononenasycené | 8,71 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 106,33 g |
| – cukry | 104,33 g |
| ––– laktóza | 14,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hrubě strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
| 1 kousek 1 kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 250 g 250 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 100 g 100 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |