Nutriční hodnoty (Buřtguláš s paprikou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 081 kJ / 1 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,03 g |
Tuky | 62,06 g |
– nasycené | 36,65 g |
– nenasycené | 24,97 g |
–– mononenasycené | 9,37 g |
–– polynenasycené | 15,60 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 94,60 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g uzeniny (párky, špekáčky) | Párek vepřový | 300 g |
200 g 200 g žampionu | Žampion čerstvý | 200 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 paprika (měla jsem červenou) | Paprika bílá čerstvá | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky + pálivá | Paprika červená sušená | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka majoránky | Majoránka sušená | |
libeček | Libeček čerstvý | |
vývar (měla jsem drůbeží) | Vývar hovězí |