Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buřtguláš s paprikou a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 081 kJ /
1 214 kcal
Bílkoviny59,03 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,03 g
Tuky62,06 g
– nasycené36,65 g
– nenasycené24,97 g
–– mononenasycené9,37 g
–– polynenasycené15,60 g
––– omega 30,04 g
Vláknina24,90 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,51 g
Sůl6,00 g
Sacharidy94,60 g
– cukry21,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g uzeniny (párky, špekáčky) Párek vepřový 300 g
200 g 200 g žampionu Žampion čerstvý 200 g
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 paprika (měla jsem červenou) Paprika bílá čerstvá
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky + pálivá Paprika červená sušená 20 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
špetka špetka majoránky Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý
vývar (měla jsem drůbeží) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.