Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s marinovaným tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,17 g |
| Tuky | 17,42 g |
| – nasycené | 3,57 g |
| – nenasycené | 13,79 g |
| –– mononenasycené | 5,67 g |
| –– polynenasycené | 8,12 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 13,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 813 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
| – cukry | 7,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 300 g mangoldových listů | Mangold | |
| 200 g 200 g marinovaného tofu | Tofu marinované | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý |