Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s marinovaným tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,17 g |
Tuky | 17,42 g |
– nasycené | 3,57 g |
– nenasycené | 13,79 g |
–– mononenasycené | 5,67 g |
–– polynenasycené | 8,12 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 13,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 21,90 g |
– cukry | 7,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g mangoldových listů | Mangold | |
200 g 200 g marinovaného tofu | Tofu marinované | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý |