Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s marinovaným tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 611 kJ /
385 kcal
Bílkoviny31,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,17 g
Tuky17,42 g
– nasycené3,57 g
– nenasycené13,79 g
–– mononenasycené5,67 g
–– polynenasycené8,12 g
––– omega 30,20 g
Vláknina13,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 813 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy21,90 g
– cukry7,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 300 g mangoldových listů Mangold
200 g 200 g marinovaného tofu Tofu marinované 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.