Nutriční hodnoty (Ořechové řezy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 754 kJ / 6 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
| Tuky | 429,02 g |
| – nasycené | 213,92 g |
| – nenasycené | 177,60 g |
| –– mononenasycené | 129,94 g |
| –– polynenasycené | 47,66 g |
| ––– omega 3 | 6,64 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 4,00 g |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,48 g |
| Sacharidy | 440,35 g |
| – cukry | 375,25 g |
| ––– laktóza | 2,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Těsto: 1 Těsto: 1 korpus – pečeme 3x | ||
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 2 PL 2 PL horké vody | Voda | 36 ml |
| 70 g 70 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 70 g |
| 40 g 40 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 40 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 2 PL 2 PL holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| 350 g 350 g másla | Máslo kravské | 350 g |
| rum | Rum | |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu |