Nutriční hodnoty (Rizoto z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 255 kJ / 2 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,63 g |
Tuky | 31,87 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 18,99 g |
–– mononenasycené | 13,33 g |
–– polynenasycené | 5,65 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 430,75 g |
– cukry | 28,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rýže | Rýže bílá | 500 g |
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
2-3 hrsti 2-3 hrsti mražených celých fazolek ( dle chuti ) | Fazolky čerstvé | |
1 1 velká plechovka Bonduelle ( kukuřice, hrášek, mrkev ) | Mrkev čerstvá | 50 g |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu | Kmín mletý | 15 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla, olej | Olej řepkový | 11 ml |