Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 255 kJ /
2 451 kcal
Bílkoviny96,03 g
– z toho živočišné bílkoviny50,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,63 g
Tuky31,87 g
– nasycené7,45 g
– nenasycené18,99 g
–– mononenasycené13,33 g
–– polynenasycené5,65 g
––– omega 30,95 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 314 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy430,75 g
– cukry28,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rýže Rýže bílá 500 g
300 g 300 g kuřecích jater Játra kuřecí 300 g
2-3 hrsti 2-3 hrsti mražených celých fazolek ( dle chuti ) Fazolky čerstvé
1 1 velká plechovka Bonduelle ( kukuřice, hrášek, mrkev ) Mrkev čerstvá 50 g
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
1 lžíce 1 lžíce drceného kmínu Kmín mletý 15 g
sůl, pepř Pepř černý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla, olej Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.