Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Směs z kuřecích prsou zase jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 330 kJ /
1 991 kcal
Bílkoviny95,38 g
– z toho živočišné bílkoviny81,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,41 g
Tuky148,53 g
– nasycené45,92 g
– nenasycené101,23 g
–– mononenasycené88,08 g
–– polynenasycené13,15 g
––– omega 30,97 g
Vláknina17,29 g
Cholesterol 346 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,74 g
Sacharidy60,68 g
– cukry10,10 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžička 1 lžička čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1 dl 1 dl olivového oleje Olej olivový 100 ml
Vegeta nebo Aromat pro dochucení a místo soli Kořenící směs sypká
3 stroužky 3 stroužky česneku nasekat Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce medové hořčice nebo namíchat
1,5 lžíce 1,5 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 22.5 ml
4 4 snítky tymiánu - odrhnout lístky Tymián sušený
2 2 vrchovaté lžičky grilovacího koření Grilovací koření
1 1 velké kuřecí prso Kuře prso 350 g
4 4 velké brambory oloupat, nakrájet Brambor zimní 200 g
1 větvička 1 větvička libečku Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
6 dkg 6 dkg másla Máslo kravské 60 g
1 1 pórek na 5 cm dlouhé proužky Pórek čerstvý
1 1 malá červená řepa na nudličky Červená řepa čerstvá
1 1 mrkev na nudličky Mrkev čerstvá 50 g
10 dkg 10 dkg vyloupaného hrášku Hrášek zelený 100 g
6 6 žampiónů na plátky Žampion čerstvý
1 1 červená špičatá paprika na půlkolečka Paprika bílá čerstvá
2 2 vrchovaté lžičky koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
olivový olej Olej olivový
( event. hrst hrst červených fazolí)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.