Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort z třešňovým rozvarem s likérovým krémem (i jako zmrzlina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie33 215 kJ /
7 939 kcal
Bílkoviny121,87 g
– z toho živočišné bílkoviny83,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,74 g
Tuky650,39 g
– nasycené270,80 g
– nenasycené350,17 g
–– mononenasycené257,99 g
–– polynenasycené92,18 g
––– omega 316,63 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 2,16 g
Sodík 1,77 g
Sůl4,52 g
Sacharidy377,57 g
– cukry323,87 g
––– laktóza40,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
180 g 180 g mandlové mouky Mouka mandlová 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5 sáčku 1,5 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 18 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
300 g 300 g vypeckovaných třešní (nebo višně, borůvky, maliny, meruňky apod.) Třešně čerstvé 300 g
cukr moučka Cukr bílý
solamyl Bramborový škrob
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
300 ml 300 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
2 balíčky 2 balíčky smeta-fixu Ztužovač šlehačky 20 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce vaječného likéru Likér vaječný 37.5 ml
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.