Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Patizonový prívarok na dva způsoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny0,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky41,00 g
– nasycené26,50 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g
– cukry0,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g patizonu Patizon čerstvý 500 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
světlá máslová jíška Jíška máslová
ocet Ocet lihový
smetana na vaření (nemusí být) Smetana kravská sladká 12%
dušené hovězí na česneku pro první verzi Česnek čerstvý
vařené nové brambory ve slupce pro druhou verzi Brambor raný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.