Nutriční hodnoty (Patizonový prívarok na dva způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 41,00 g |
– nasycené | 26,50 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,40 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g patizonu | Patizon čerstvý | 500 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
světlá máslová jíška | Jíška máslová | |
ocet | Ocet lihový | |
smetana na vaření (nemusí být) | Smetana kravská sladká 12% | |
dušené hovězí na česneku pro první verzi | Česnek čerstvý | |
vařené nové brambory ve slupce pro druhou verzi | Brambor raný |