Nutriční hodnoty (Patizonový prívarok na dva způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 41,00 g |
| – nasycené | 26,50 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,40 g |
| – cukry | 0,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g patizonu | Patizon čerstvý | 500 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| světlá máslová jíška | Jíška máslová | |
| ocet | Ocet lihový | |
| smetana na vaření (nemusí být) | Smetana kravská sladká 12% | |
| dušené hovězí na česneku pro první verzi | Česnek čerstvý | |
| vařené nové brambory ve slupce pro druhou verzi | Brambor raný |