Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky v bramborách s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 475 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 50,54 g |
– nasycené | 32,14 g |
– nenasycené | 17,26 g |
–– mononenasycené | 15,64 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,08 g |
– cukry | 31,48 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí řízky (stehenní, nebo prsní) | Kuře prso | |
6 6 brambor (středně velkých) | Brambor zimní | 300 g |
2 2 jablka (nejlépe mírně nakyslá) | Jablko čerstvé | 300 g |
6 plátků 6 plátků másla | Máslo kravské | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
česnek sušený | Česnek čerstvý | |
tymián | Tymián sušený | |
6 plátků 6 plátků sušené šunky (nebo slaniny) | Pršut |