Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky v bramborách s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 475 kJ / 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 50,54 g |
| – nasycené | 32,14 g |
| – nenasycené | 17,26 g |
| –– mononenasycené | 15,64 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,08 g |
| – cukry | 31,48 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí řízky (stehenní, nebo prsní) | Kuře prso | |
| 6 6 brambor (středně velkých) | Brambor zimní | 300 g |
| 2 2 jablka (nejlépe mírně nakyslá) | Jablko čerstvé | 300 g |
| 6 plátků 6 plátků másla | Máslo kravské | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek sušený | Česnek čerstvý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| 6 plátků 6 plátků sušené šunky (nebo slaniny) | Pršut |