Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky v bramborách s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 475 kJ /
830 kcal
Bílkoviny7,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,20 g
Tuky50,54 g
– nasycené32,14 g
– nenasycené17,26 g
–– mononenasycené15,64 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,29 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 153 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,08 g
– cukry31,48 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí řízky (stehenní, nebo prsní) Kuře prso
6 6 brambor (středně velkých) Brambor zimní 300 g
2 2 jablka (nejlépe mírně nakyslá) Jablko čerstvé 300 g
6 plátků 6 plátků másla Máslo kravské 60 g
sůl Sůl mořská
česnek sušený Česnek čerstvý
tymián Tymián sušený
6 plátků 6 plátků sušené šunky (nebo slaniny) Pršut

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.