Nutriční hodnoty (Houbovo-bramborová placka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 965 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,05 g |
Tuky | 17,04 g |
– nasycené | 4,91 g |
– nenasycené | 7,60 g |
–– mononenasycené | 5,74 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 24,06 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 33,62 g |
– cukry | 4,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg tření žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
0,25-0,5 lžičky 0,25-0,5 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 2.2799999713897705 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky houbového koření | Provensálské koření | 7.5 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 hrst 1 hrst celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | |
1 hrst 1 hrst strouhanky | Strouhanka pšeničná |