Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbovo-bramborová placka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 965 kJ /
470 kcal
Bílkoviny33,41 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,05 g
Tuky17,04 g
– nasycené4,91 g
– nenasycené7,60 g
–– mononenasycené5,74 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,06 g
Vláknina24,06 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy33,62 g
– cukry4,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg tření žampionů Žampion čerstvý 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
0,25-0,5 lžičky 0,25-0,5 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 2.2799999713897705 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky houbového koření Provensálské koření 7.5 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
1 hrst 1 hrst celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká
1 hrst 1 hrst strouhanky Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.