Nutriční hodnoty (Žampiónová směs k rýži)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 0,02 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 604 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 5,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 kg žampiónů na plátky | Žampion čerstvý | |
| 10 cm 10 cm póru (na hodně šikmá kolečka) | ||
| 4 4 malá datlová rajčata nebo cherry rajčátka na 1/4 | Rajče červené čerstvé | |
| 2 lžičky 2 lžičky sójovky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
| 1 1 nevelká lžíce křenového pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | |
| pepř čerstvě mletý | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky houbového koření | Pepř černý | 10 g |