Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 033 kJ / 1 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
Tuky | 114,42 g |
– nasycené | 68,06 g |
– nenasycené | 43,81 g |
–– mononenasycené | 35,78 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 192,30 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 věší kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
4 4 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
1/2 šálku 1/2 šálku másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |