Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 033 kJ / 1 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
| Tuky | 114,42 g |
| – nasycené | 68,06 g |
| – nenasycené | 43,81 g |
| –– mononenasycené | 35,78 g |
| –– polynenasycené | 8,03 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 96 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 192,30 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 věší kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
| 1/2 šálku 1/2 šálku másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |