Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kukuřičné hranolky s rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 680 kJ /
2 792 kcal
Bílkoviny94,88 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,88 g
Tuky141,29 g
– nasycené57,88 g
– nenasycené68,89 g
–– mononenasycené57,04 g
–– polynenasycené11,85 g
––– omega 30,45 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 190 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,20 g
Sacharidy271,86 g
– cukry114,48 g
––– laktóza31,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 180 g
100 g 100 g sýru čedar Čedar 100 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g parmezánu Parmezán 100 g
olej na opečení hranolků Hranolky fritované
sůl Sůl mořská
1 kg 1 kg zralých rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
2 stroužků 2 stroužků česneku Česnek čerstvý 14 g
10 g 10 g cukru krupice (nebo více, dle zralosti rajčat) Cukr bílý 10 g
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.