Nutriční hodnoty (Domácí lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 29 628 kJ / 7 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 78,00 g |
Tuky | 514,60 g |
– nasycené | 243,60 g |
– nenasycené | 262,40 g |
–– mononenasycené | 205,70 g |
–– polynenasycené | 56,70 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 170,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 465,00 g |
– cukry | 370,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g sádla | Sádlo vepřové | 500 g |
1,5 kg 1,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 1500 g |
3 kg 3 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 3000 g |
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |