Nutriční hodnoty (Domácí lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 29 628 kJ / 7 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 78,00 g |
| Tuky | 514,60 g |
| – nasycené | 243,60 g |
| – nenasycené | 262,40 g |
| –– mononenasycené | 205,70 g |
| –– polynenasycené | 56,70 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 170,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 6,82 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 465,00 g |
| – cukry | 370,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g sádla | Sádlo vepřové | 500 g |
| 1,5 kg 1,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 1500 g |
| 3 kg 3 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 3000 g |
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |