Nutriční hodnoty (Dort rybářský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 784 kJ / 4 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,15 g |
Tuky | 238,39 g |
– nasycené | 47,98 g |
– nenasycené | 167,40 g |
–– mononenasycené | 121,00 g |
–– polynenasycené | 46,40 g |
––– omega 3 | 12,69 g |
Vláknina | 26,10 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 547,35 g |
– cukry | 355,35 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
210 g 210 g cukru | Cukr bílý | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
máslo | Máslo kravské | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
čokoládový puding | Puding v prášku | |
borůvková marmeláda a kompotované borůvky | Marmeláda borůvková |