Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort rybářský)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 784 kJ /
4 729 kcal
Bílkoviny85,37 g
– z toho živočišné bílkoviny43,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,15 g
Tuky238,39 g
– nasycené47,98 g
– nenasycené167,40 g
–– mononenasycené121,00 g
–– polynenasycené46,40 g
––– omega 312,69 g
Vláknina26,10 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 644 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy547,35 g
– cukry355,35 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
210 g 210 g cukru Cukr bílý 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 30 g
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
máslo Máslo kravské
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
čokoládový puding Puding v prášku
borůvková marmeláda a kompotované borůvky Marmeláda borůvková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.