Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brémské buřtíky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 8. 2009 18:59

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 509 kJ / 839 kcal
Bílkoviny58,21 g
Tuky48,18 g
Vláknina6,35 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy41,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi přišel mailem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Pavel

15. 9. 2011 14:20

Je mi 14 a tebto recept jsem udělal mamce když přišla z práce a moc dobré :-D

Kalinka

15. 4. 2011 08:11

Zkoušela jsem a moc jsme si pochutnali. Dala jsem to zapéct do trouby, abych nesmažila na oleji a zabalila ještě do slaninky a bylo opravdu moc dobré. Určitě by to šlo i tak, že by se buřtík nahradil vařeným vajíčkem.

Paprika

9. 2. 2011 19:06

Tak to Jani netuším ;-)

JanaDorazinova

6. 2. 2011 12:25

Jak to, že mi to Market uniklo? :-O

Pajaska

5. 11. 2010 12:01

No to by se člověk hned do toho zakousl,hmm.:-p:yes:

Ivana79

4. 11. 2010 15:25

Hanka,súhlasím;-)niekedy fašírky pečiem aj bez tuku...no ale občas si doprajeme takéto,klasické:-8a tieto sú tak dobré...:-*stačí menej mäsa,špekáčky a rohlík,tak sa toho narobí moc...práve teraz sme dojedli nastudeno...s chlebom:-p

Hanka

4. 11. 2010 13:57

Nevím, proč by to mělo být vyloženě nezdravé.Mleté maso může být jakékoliv-tedy i kuřecí.1 kvalitní špekáček na tu dávku rozhodně nikomu neublíží.Vejce,cibule,mléko a rohlík taky nejsou nezdravé věci.Jedině to smažení, ale není problém hodit to pod gril.Určitě se k tomu jí kupa zeleniny, takže nezdravé je to v případě, že tam dáte mletý bůček,hnusný špekáček a smažíte v půl litru oleje.
Asi tak to autor: kuchař (neregistrovaný/á) vloženo: 01.10.2009 16:43:38 myslel,že?

Ivana79

4. 11. 2010 11:46

Pridávam aj fotku,ale bolo to fotené iba tak narýchlo:-8:-8hneď sa zjedli:yes:

Paprika

3. 11. 2010 12:45

Ď. Ivano79. Jsem ráda, že vám chutnalo. Nic zdravého to není, ale chutná to skoro všem.;-)

Ivana79

3. 11. 2010 12:32

Už mi voňajú po celom dome:-*nehovorím,že je to zdravé,ale sú naozaj dobré:-p a raz za čas to snáď nezaškodí. Paprika,ďakujem za recept,nenapadlo by ma pridať ten špekáček:-8

nvm

5. 12. 2009 12:30

vypada to velice dobre takze si denska udelame burtiky uz se tesim:-*:-*:-*:-D:-))

kuchař

1. 10. 2009 15:43

:-/ Pozor, nezdravé....

Věrka.

10. 8. 2009 15:57

Taky se mě to líbí, někdy vyzkouším.

Jana Pá

9. 8. 2009 20:01

Kruciš, to vypadá:-D až moc "jedlé", ale musím se krotit ve smažení;-(, ale stejně přidám hvězdičku:yes:, není to protekce, jen moje chuťové buňky "jedou a jedou:-8:-8" a také jsem to dříve dělávala, dnes už je se dívám a dívám;-(;-( a říkám si: "děvče , to byly tenkrát časy":-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z buřtů buřty recepty buřty na grilu recepty s buřty buřty recept nezdravé recepty ¨brémské buřty krutí mleté maso nezdravá kuchyně recepty fašírka z mletého masa recepty na buřty nezdrave maso nezdravé smažení recepty mleté maso se špekáčkem mleté krutí maso recepty recept buřty buřty na gril recept z buřtů buřty na gril recepty špízy z buřtů na gril

Suroviny: maso mleté, špekáček, cibule, vejce, rohlík, mléko, strouhanka, sůl, pepř, majoránka, tymián, bazalka čerstvá, olej

TopRecepty.cz

Brémské buřtíky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1r3V