Nutriční hodnoty (Svíčková na tatranský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 484 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 88,33 g |
– nasycené | 47,59 g |
– nenasycené | 37,14 g |
–– mononenasycené | 32,04 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 52,06 g |
– cukry | 18,80 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 dkg 80 dkg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 800 g |
3 dkg 3 dkg slaniny | Špek | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
10 dkg 10 dkg kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 3 sterilizované okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hladké hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
0,2 l 0,2 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200.00000298023224 ml |
divoké koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská |