Nutriční hodnoty (Krůtí játra na medové hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 032 kJ / 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
| Tuky | 32,17 g |
| – nasycené | 16,01 g |
| – nenasycené | 10,31 g |
| –– mononenasycené | 7,18 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,50 g |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 58,82 g |
| – cukry | 52,33 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rovné lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 rovná lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 1 -2 lžíce 1 -2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 54 g |
| lžička lžička uzené papriky | Paprika uzená | |
| 150 ml 150 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| trochu trochu vývaru | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2-3 2-3 malé lístky šalvěje (nemusí být) | Šalvěj čerstvá |