Nutriční hodnoty (Kuře na sádle s povidlovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 565 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
| Tuky | 0,39 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 7,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,20 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| vrchovatá lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 2 malé krajíčky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| velká sklenice velká sklenice červeného sterilovaného zelí (možno i kysané) | Zelí červené sterilované | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce povidel | Povidla | 34.5 g |
| kousek kousek sádla nebo olej | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet podle chuti | Ocet lihový |