Nutriční hodnoty (Těstoviny s kuřecím a sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 592 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 140,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 105,99 g |
| – nasycené | 62,13 g |
| – nenasycené | 29,51 g |
| –– mononenasycené | 26,13 g |
| –– polynenasycené | 3,38 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 431 mg |
| Sodík | 3,48 g |
| Sůl | 8,69 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
| – cukry | 12,07 g |
| ––– laktóza | 12,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 200 ml 200 ml 30% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 10 dkg 10 dkg sýru s modrou plísní - niva/gorgonzola | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg parmezánu | Parmezán | 100 g |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
| Dle potřeby: olivový olej, sůl, pepř, čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá |