Nutriční hodnoty (Batáty zapečené se špenátem a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 443 kJ / 1 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,63 g |
| Tuky | 52,68 g |
| – nasycené | 26,82 g |
| – nenasycené | 18,12 g |
| –– mononenasycené | 14,60 g |
| –– polynenasycené | 3,52 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 37,81 g |
| Cholesterol | 718 mg |
| Sodík | 932 mg |
| Sůl | 2,72 g |
| Sacharidy | 171,51 g |
| – cukry | 37,17 g |
| ––– laktóza | 13,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 500 g 500 g špenátu | Špenát čerstvý | 500 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 400 g 400 g ricotty | Ricotta | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového květu | Muškát květ sušený | 1.25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 650-750 g 650-750 g oloupaných batátů | Batáty neloupané | 700 g |