Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky plněné parmazánovým bešamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,61 g |
| – nasycené | 14,32 g |
| – nenasycené | 10,72 g |
| –– mononenasycené | 8,10 g |
| –– polynenasycené | 2,62 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 766 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 2,05 g |
| – cukry | 1,35 g |
| ––– laktóza | 1,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 800 g 800 g tresky nebo jiné ryby | Treska filet | 800 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trocha trocha strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| hladká mouka, vejce a strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| lžička lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 3 lžíce 3 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 45 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |