Nutriční hodnoty (Kuřecí čína podle Mii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 100 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,60 g |
Tuky | 65,42 g |
– nasycené | 12,92 g |
– nenasycené | 48,92 g |
–– mononenasycené | 31,67 g |
–– polynenasycené | 17,25 g |
––– omega 3 | 2,23 g |
Vláknina | 19,85 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 5,46 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 17,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 500 g |
100 g 100 g nesolených arašídů | Arašídy | 100 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
100 g 100 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 100 g |
pár koleček koleček pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky koření na kuře | Grilovací koření | 10 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce sladkého vína (já použila Pálavu, ale stačí obyčejné) | Víno bílé suché | 45 ml |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |