Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chili con Carne III.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min

110 min (110 min příprava)

14. 5. 2011 12:21

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 260 kJ / 779 kcal
Bílkoviny101,82 g
Tuky36,12 g
Vláknina2,24 g
Cholesterol400 mg
Sodík333 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy10,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chili con Carne podáváme s rýží, nebo pouze s chlebem. Je to opravdu ostré!, chili se kdyžtak dá méně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

IciMici

16. 4. 2020 22:17

My to radi s masovymi kulickami, nedavam masox, ale kulicky restuji ns cibuli, jinak podobne a velmi dobre:yes:

alca2

8. 11. 2019 21:02

Dnes uvařeno, použila jsem mleté jehněčí, maso samozřejmě syrové, bez masoxu, jinak recept super. Ukládám a určitě se k němu vrátím.<3:yes:

Ivana79

2. 1. 2015 15:34

Vynikajúce :-p:-p:yes: Pridávam fotky a 4.bod :-K

AntoninZ

15. 5. 2011 18:05

No vida, a já se bál, že za to budu sprdnut. Hurá.:-D

sardinka

15. 5. 2011 09:27

AntoninZ: Taky sem si říkala, proč předvařovat, ale recept mi došel takovýto, tak jsem se ho chtěla držet do detailů... To stejné s bujónem - používám výjimečně, proto příště si zkusím postup receptu v těchto ohledech změnit... :yes:

Daniella O.

15. 5. 2011 00:13

Naprosty souhlas s Antoninem :yes:. Recept, co se tyka indredienci je skvely. Maso ale pouze restovat a nepodlevat. Potom opravdu uvarite dobrutku....:yes::yes::-p;-).Hlavne zadny Masox....;-):-D:-D.....Jeste bych doplnila, ze pouzivam maso pouze se sedmi procenty tuku. Fazole davam sice cerstve uvarene, ale to je malickost.....;-). Misto kakaa davam horkou cokoladu, ale to uz jsou drobne detaily....:-K. Recept bych hodnotila pozitivne ;-).

varilamyskakasicku

14. 5. 2011 21:29

;-):yes:

AntoninZ

14. 5. 2011 18:42

Propána, proč to maso vařit ve vodě???:-O
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.:-O
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).:-)
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.;-)

JanaDorazinova

14. 5. 2011 17:15

Tak to by mi chutnalo:-p

pepek

14. 5. 2011 17:11

Hmmmmm musim vyzkoušet :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chili cor con carne chilli con carne chilli con carne original chili con carne chili cor con carne recept chilli con carne recept chiliconcarne chili chili con carne recept chili concarne chili recept recept na chilli con carne recept chilli con carne chilli cor carne čiliconcarne chilli con carne s kukuřicí recept na chili recept chili con carne cili con carne chilli con con carne recept

Suroviny: maso hovězí mleté, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, sůl, pepř, skořice mletá, pepř drcený, koření oregáno sušené, rajče, bujón hovězí, fazole červené ve slaném nálevu,

TopRecepty.cz

Chili con Carne III.

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxvD