Nutriční hodnoty (Vietnamský krevetový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 103 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 10,76 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 9,14 g |
| –– mononenasycené | 7,82 g |
| –– polynenasycené | 1,32 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,10 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 795 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 37,95 g |
| – cukry | 28,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 18 18 krevet | Krevety loupané | |
| 2 2 čtverce rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| půl půl okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 lžíci 1 lžíci olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce šťávy citronu | Citrón čerstvý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vody dle potřeby | Voda | 18 ml |
| sůl není potřeba, rybí omáčka je slaná | Rybí omáčka | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| čerstvý koriandr k podávání | Koriandr listy čerstvé |