Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steaky s omáčkou z pomerančového pepře a s pečenou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 261 kJ /
1 018 kcal
Bílkoviny15,37 g
– z toho živočišné bílkoviny6,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,27 g
Tuky77,30 g
– nasycené21,52 g
– nenasycené53,79 g
–– mononenasycené44,58 g
–– polynenasycené9,21 g
––– omega 31,18 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy49,55 g
– cukry28,90 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 ks 2 ks steaků z vysokého roštěnce, každý o výšce 2,5 cm
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4 lžíce 4 lžíce polosuchého vína Víno bílé suché 60 ml
100 ml 100 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
1 lžíce 1 lžíce najemno nastrouhané pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička hrubě mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
200 ml 200 ml smetany (30%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
Sůl Sůl mořská
1 ks 1 ks pórku Pórek čerstvý 300 g
4 ks 4 ks žampiónů Žampion čerstvý
6 ks 6 ks ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 ks 1 ks žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 150 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
šťáva z jednoho pomeranče Pomeranč čerstvý
čerstvé lístky lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.