Nutriční hodnoty (Prababiččina buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 359 kJ / 6 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,75 g |
Tuky | 251,74 g |
– nasycené | 146,28 g |
– nenasycené | 92,25 g |
–– mononenasycené | 79,95 g |
–– polynenasycené | 12,30 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 896,40 g |
– cukry | 520,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g másla nebo Hery | Máslo kravské | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky cukru | Cukr bílý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |