Nutriční hodnoty (Salát z červené čočky a růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 080 kJ / 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,00 g |
Tuky | 23,35 g |
– nasycené | 3,25 g |
– nenasycené | 19,97 g |
–– mononenasycené | 16,25 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 35,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 82,54 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku červené čočky | Čočka červená neloupaná | 125 g |
1 1 a 1/2 hrnku vody | Voda | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 hrst 1 hrst pórku nakrájeného na nudličky | Pórek čerstvý | |
10 10 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
10 ks 10 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
3 ks 3 ks sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |