Nutriční hodnoty (Kuře pečené na žampionových kroupách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 390 kJ / 2 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,45 g |
| Tuky | 98,73 g |
| – nasycené | 50,07 g |
| – nenasycené | 47,38 g |
| –– mononenasycené | 37,30 g |
| –– polynenasycené | 10,08 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 37,50 g |
| Cholesterol | 111 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 219,12 g |
| – cukry | 23,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 hrnek 1 hrnek krup č. 7 | Kroupy ječné | 250 g |
| 2-2,5 hrnku 2-2,5 hrnku vývaru | Vývar hovězí | 562.5 ml |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 70-100 g 70-100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 85 g |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušený česnek | Česnek sušený |