Nutriční hodnoty (Kuře pečené na žampionových kroupách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 390 kJ / 2 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,45 g |
Tuky | 98,73 g |
– nasycené | 50,07 g |
– nenasycené | 47,38 g |
–– mononenasycené | 37,30 g |
–– polynenasycené | 10,08 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 37,50 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 219,12 g |
– cukry | 23,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 hrnek 1 hrnek krup č. 7 | Kroupy ječné | 250 g |
2-2,5 hrnku 2-2,5 hrnku vývaru | Vývar hovězí | 562.5 ml |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
70-100 g 70-100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 85 g |
uzená paprika | Paprika uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený |