Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá mandarinková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 259 kJ /
3 647 kcal
Bílkoviny59,38 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky94,56 g
– nasycené55,82 g
– nenasycené34,00 g
–– mononenasycené29,30 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,33 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy621,73 g
– cukry261,23 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnečky 2 hrnečky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrneček 1 hrneček cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrneček 1 hrneček strouhaných ořechů Vlašské ořechy
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g rozpuštěného másla (necelá osminka = 125 g) Máslo kravské 100 g
1 1 mandarinkový kompot (312 g) Mandarinka zavařená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce rumu (nemusí být) Rum 17 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.