Nutriční hodnoty (Rychlá mandarinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 259 kJ / 3 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 94,56 g |
– nasycené | 55,82 g |
– nenasycené | 34,00 g |
–– mononenasycené | 29,30 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 621,73 g |
– cukry | 261,23 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnečky 2 hrnečky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrneček 1 hrneček cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrneček 1 hrneček strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g rozpuštěného másla (necelá osminka = 125 g) | Máslo kravské | 100 g |
1 1 mandarinkový kompot (312 g) | Mandarinka zavařená | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu (nemusí být) | Rum | 17 ml |