Nutriční hodnoty (Nakládané řízky a vlašský salát retro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 21 131 kJ / 5 051 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 272,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 230,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,58 g |
| Tuky | 329,10 g |
| – nasycené | 46,29 g |
| – nenasycené | 249,01 g |
| –– mononenasycené | 96,73 g |
| –– polynenasycené | 152,28 g |
| ––– omega 3 | 6,43 g |
| Vláknina | 71,01 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 8,60 g |
| Sůl | 20,66 g |
| Sacharidy | 233,83 g |
| – cukry | 39,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 700 g |
| 5 5 i více stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| sádlo na smažení | Sádlo vepřové | |
| citron k podávání | Citrón čerstvý | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 70 g 70 g mrkve | Mrkev čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g šunky od kosti | Šunka vepřová uzená | 300 g |
| 140 g 140 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 140 g |
| 30 g 30 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
| 300 g 300 g majonézy | Majonéza | 300 g |
| 30 g 30 g plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 12 g 12 g cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 4 g 4 g soli | Sůl mořská | 4 g |
| 8 g 8 g worcesteru | Worcestrová omáčka | 8 ml |
| 15 g 15 g octu | Ocet lihový | 15 ml |
| 2,5 g 2,5 g pepře mletého | Pepř černý mletý | 2.5 g |