Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,70 g |
Tuky | 1,52 g |
– nasycené | 0,32 g |
– nenasycené | 1,06 g |
–– mononenasycené | 0,31 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 106,20 g |
– cukry | 7,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 30 g |
1/2 1/2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
několik několik černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 tenký plátek 1 tenký plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |