Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,70 g |
| Tuky | 1,52 g |
| – nasycené | 0,32 g |
| – nenasycené | 1,06 g |
| –– mononenasycené | 0,31 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 18,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 106,20 g |
| – cukry | 7,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 30 g |
| 1/2 1/2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| několik několik černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 tenký plátek 1 tenký plátek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |