Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 280 kJ /
545 kcal
Bílkoviny17,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,70 g
Tuky1,52 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené1,06 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,02 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy106,20 g
– cukry7,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kus kus celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 30 g
1/2 1/2 menší cukety Cuketa čerstvá 50 g
několik několik černých oliv Olivy čerstvé zralé
1 tenký plátek 1 tenký plátek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 hrnku 1/2 hrnku bulguru Pšeničný bulgur 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.