Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškot politý pudinkem a zdobený ovocem – recept na oběd nebo večeři pro děti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 282 kJ /
1 740 kcal
Bílkoviny58,52 g
– z toho živočišné bílkoviny46,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,08 g
Tuky61,28 g
– nasycené13,75 g
– nenasycené38,88 g
–– mononenasycené28,34 g
–– polynenasycené10,54 g
––– omega 32,50 g
Vláknina3,15 g
Cholesterol 813 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy237,15 g
– cukry163,65 g
––– laktóza29,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje Olej řepkový 27.5 ml
90-120 g 90-120 g cukru krupice Cukr bílý 105 g
90-120 g 90-120 g hladké mouky (zvažte vejce a kolik váží, tolik dejte i mouky i cukru) Mouka pšeničná hladká 105 g
špetka špetka soli Sůl mořská
6 dl 6 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového nebo ovocného pudinku
2 PL 2 PL cukru krupice Cukr bílý 24 g
strouhaná čokoláda apod. Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.