Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka s ovesnou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 096 kJ /
1 696 kcal
Bílkoviny86,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,33 g
Tuky47,62 g
– nasycené7,00 g
– nenasycené37,73 g
–– mononenasycené18,50 g
–– polynenasycené19,22 g
––– omega 30,87 g
Vláknina146,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,25 g
Sůl1,58 g
Sacharidy158,67 g
– cukry18,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky nastrouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek 2.5 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
400 g 400 g předvařené cizrny (nebo zavařené) Cizrna 400 g
100 g 100 g barevných předvařených fazolí
4 lžíce 4 lžíce bulguru (nebo kuskusu) Pšeničný bulgur
150 ml 150 ml ovesné smetany Smetana ovesná 150 ml
sušená nať z celeru (nebo jiné bylinky) Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.