Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahoďák - dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 037 kJ /
2 877 kcal
Bílkoviny76,64 g
– z toho živočišné bílkoviny63,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky189,68 g
– nasycené95,00 g
– nenasycené80,42 g
–– mononenasycené64,49 g
–– polynenasycené15,93 g
––– omega 34,09 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 565 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy209,30 g
– cukry133,00 g
––– laktóza21,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velká vejce (nebo 4x M) Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce teplé vody Voda 54 ml
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
cca 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru, dle sladkosti jahod Jahody čerstvé
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
cca 500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 dortové želé na 250 ml tekutiny + cukr Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.