Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaná roláda s křenovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 767 kJ /
1 378 kcal
Bílkoviny44,34 g
– z toho živočišné bílkoviny35,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky101,04 g
– nasycené40,76 g
– nenasycené49,56 g
–– mononenasycené39,56 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 32,01 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 1,42 g
Sůl3,50 g
Sacharidy71,68 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
80 g 80 g (4 vrchovaté lžíce) hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
10 g 10 g (1 rovná lžíce) Solamylu Bramborový škrob 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1 1 větší uvařená červená řepa (150 g) Červená řepa čerstvá
20 g 20 g (1 lžíce) oleje Olej řepkový 20 ml
2,5 g 2,5 g (1/2 lžičky) soli Sůl mořská 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
2 2 Paloučky (Lučina, pomazánkové máslo, čerstvý sýr)
60 g 60 g másla pokojové teploty Máslo kravské 60 g
2 lžičky 2 lžičky naloženého nebo čerstvého strouhaného křenu
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.