Nutriční hodnoty (Zdravý koláč mák-tvaroh-jablko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 764 kJ / 1 139 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,95 g |
| Tuky | 59,91 g |
| – nasycené | 19,73 g |
| – nenasycené | 29,46 g |
| –– mononenasycené | 15,14 g |
| –– polynenasycené | 14,32 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 15,30 g |
| Cholesterol | 598 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 59,90 g |
| – cukry | 46,50 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 vaničky 2 vaničky tvarohu (odtučněný) | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 50 g 50 g mletého máku | Mák modrý mletý | 50 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek |