Nutriční hodnoty (Zapečené bylinkové brambory s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 355 kJ / 2 714 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 185,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 156,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,71 g |
| Tuky | 136,24 g |
| – nasycené | 63,81 g |
| – nenasycené | 68,32 g |
| –– mononenasycené | 56,78 g |
| –– polynenasycené | 11,54 g |
| ––– omega 3 | 1,48 g |
| Vláknina | 40,70 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 2,83 g |
| Sůl | 6,91 g |
| Sacharidy | 168,55 g |
| – cukry | 17,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g brambor | Brambor zimní | 900 g |
| 600-700 g 600-700 g kuřecího masa | Kuře prso | 650 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 svazek 1 svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 250 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 kousek 1 kousek másla na vymazání zapékací formy | Máslo kravské | 25 g |