Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené bylinkové brambory s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 355 kJ /
2 714 kcal
Bílkoviny185,41 g
– z toho živočišné bílkoviny156,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,71 g
Tuky136,24 g
– nasycené63,81 g
– nenasycené68,32 g
–– mononenasycené56,78 g
–– polynenasycené11,54 g
––– omega 31,48 g
Vláknina40,70 g
Cholesterol 463 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,91 g
Sacharidy168,55 g
– cukry17,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g brambor Brambor zimní 900 g
600-700 g 600-700 g kuřecího masa Kuře prso 650 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1 svazek 1 svazek medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý 250 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
1 kousek 1 kousek másla na vymazání zapékací formy Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.