Nutriční hodnoty (Pikantní guláš z cukety a žampionů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 760 kJ / 182 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,18 g |
| Tuky | 10,81 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 9,20 g |
| –– mononenasycené | 7,86 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,48 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 červené cibule (žluté) | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/2 1/2 středně velké cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce ovesné mouky | Mouka ovesná hladká |